Coaching

Burnout coaching

Vermoeidheid, uitgeblust, slapeloosheid, concentratieproblemen, geheugenproblemen, sneller geïrriteerd, fouten maken, geen energie meer (zelfs niet om leuke dingen te gaan doen) en lichamelijke pijnen zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn. Zomaar een aantal symptomen die kunnen wijzen op burnout, waarbij je ook slechts enkele kenmerken kunt hebben.

Vaak zijn deze gerelateerd aan druk die ervaren wordt op het werk of in de combinatie van werk en een jong gezin of mantelzorg. Echter ook studenten en jongvolwassenen krijgen steeds meer met deze klachten te maken, door de studie of werkdruk die zij ervaren.

In de coaching onderzoeken we het persoonlijke leiderschap, bijvoorbeeld, nee kunnen zeggen, omgaan met druk, perfectionisme etc.

Het is goed om op tijd begeleiding te zoeken. Hoe eerder hoe sneller weer lekker in je vel. Zuiver Mensenwerk heeft ervaring met het begeleiden van mensen met burnout klachten en heeft hen succesvol terug kunnen leiden naar gezondheid.

Vezuim voorkomen 

Zuiver Mensenwerk werkt samen met Vitality Mind Challenge. Deze online te maken test meet op diverse aspecten waardoor de coaching nog gerichter kan worden gegeven. Organisaties kunnen de VMC test inzetten om 3 tot 6 maanden van te voren uitval te kunnen voorspellen zodat tijdige begeleiding ingezet kan worden.

Bewustzijns coaching

Registratie

KvK: 24441718

  • Molenpad 8, 4225PZ Noordeloos